Image 11


Creatieve workshops, voor u op maat gemaakt.
Wordt Oma 70 dit jaar? Binnenkort een trouwerij maar nog geen persoonlijk kado van de vriendenclub? Al jaren een lege plek boven de bank waar iets “van het gezin” moet komen? Of gewoon een middag creatief bezig willen zijn?

Allemaal redenen om de Miks in te schakelen. Wij kennen geen standaard workshops; maar starten met een intake zodat we goed weten wat bij u past. Vervolgens ontvangt u een voorstel met offerte van ons. Is deze naar tevredenheid, dan spreken we een datum af voor de workshop. Wij bereiden alles goed voor, zodat u op de dag zelf direct aan de slag kan gaan.

Altijd met een meesterwerk naar huis.
Dankzij de professionele workshops van de Miks gaan u en uw familie of vrienden altijd met een eigen meesterwerk naar huis. Hoe dat kan? De Miks werkt volgens een vast principe; onze workshops kennen een stappenplan waardoor succes verzekerd is.

Wie ging u voor?

Familiekunst
Een vader, moeder en drie kinderen zochten al jaren naar een mooi groot schilderij boven de bank. Niet geslaagd, tot zij De Miks op internet ontdekten. Samen met ons heeft dit gezin een prachtig meesterwerk, van eigen hand, gemaakt. Daarnaast hebben zij van een heerlijke familiedag genoten. Een blijvende herinnering om trots op te zijn.

Ieder een schilderij
Vriendinnen voor het leven wilden samen een dag creatief aan de slag. Gezellig samen bezig zijn onder professionele begeleiding en aan het eind van de dag huiswaarts keren met een resultaat om trots op te zijn. De Miks werd ingeschakeld. De dames kozen allemaal voor het schilderen van een eigen schilderij van groot formaat (1.00 X 1.20). Geen probleem voor ons. Nadat we alles uitgebreid vooraf besproken hadden, starten de dames om 10.00 ’s morgens. Aan het eind van de dag verlieten 10 tevreden klanten ons atelier, mét 10 grote meesterwerken.

Kado voor de (klein) kinderen
Een groep bevriende opa’s wilden iets blijvendst voor hun kleinkind maken. En een gezellig dagje als opa’s onder elkaar. De Miks zorgde voor lokatie, materialen en inspiratie. En natuurlijk ook een lekkere lunch. Aan het eind van de dag gingen 7 trotse opa’s met 7 prachtige schoolborden naar huis. Elk op een eigen manier vormgegeven; van ridderschild tot dubbeldekker.

Stamboom voor oma
Op haar 80 ste verjaardag werd oma door haar kinderen en kleinkinderen getrakteerd op een dagje samenzijn. Het leek de familie een leuk idee ter aandenken aan deze bijzondere dag gezamenlijk aan een schilderij te werken. De Miks kwam met het voorstel een stamboom te schilderen. Heel toepasselijk voor dit samenzijn. Benieuwd naar het resultaat? Neem snel een kijkje op onze speciale pagina. Lees meer…

Geïnspireerd door deze verhalen?
Neem contact met ons op voor nog meer voorbeelden uit de praktijk. Velen gingen u voor, en maakten bijvoorbeeld: speelgoedkisten, kapstokken, spiegels, schilderijen , gipsen beelden, tafeldecoratie, maskers, poppenkast & bijbehorende poppen en nog veel meer.
Ook voor u maken wij graag een passend voorstel.
Interesse? Stuur een mail naar demiks9000@gmail.com of bel 06-150 61 659