VB--20070831-3548

De Miks heeft een speciaal workshop programma voor bedrijven. Wij organiseren workshops voor diverse nationale en internationale ondernemingen met een groepsomvang variërend van vijf tot honderdvijftig mensen. Wij maken een concept dat aansluit op de wensen van uw onderneming. Naast creatieve begeleiding en voorbereiding, organiseren en facilliteren wij daar waar u onze hulp nodig heeft. Workshops worden gehouden in het atelier van De Miks of op een door u aangegeven locatie. Bij De Miks altijd aan de slag met nieuwe, kwalitatief goede materialen. Geen vieze potten, oude kwasten of restjes verf. Wij kopen op maat voor u in.

Wie ging u voor?

PowerPainting; onder tijdsdruk presteren
De vennoten van een gerenommeerd consulting- en belastingadvies bedrijf hadden een 3 daags event in Amsterdam. Aan de Miks de vraag of wij het creatieve deel voor onze rekening wilden nemen. Daarvoor hebben wij het concept PowerPainting ontwikkeld. De 145 vennoten werden in teams onderverdeeld. Elk team kreeg de opdracht om in niet meer dan 1 uur tijd de visie van het bedrijf weer te geven op schilderdoek. De zaal stond bol van inspiratie en teamwork. Ter afsluiting heeft een vertegenwoordiger van elk team de gedachte achter het meesterwerk toegelicht. Dankzij ons PowerPainting concept werden binnen het uur onvoorstelbare resultaten neergezet.

Teambuilding in combinatie met partnerprogramma
Voor het management van een internationale luchtvaartmaatschappij hebben wij een op maat geschreven workshop ontwikkeld. Doel was het visualiseren van de core business van de eigen divisie en de onderlinge verhouding tussen de divisies. Door het visualiseren op doek werd iedereen zich weer bewust van het feit dat 1 + 1 drie kan zijn.
Voor de partners van het management is ook een parallel programma gemaakt. Want ook het thuisfront is belangrijk!

Creatief intermezzo

Voor veel bedrijven is „ een dagje op de hei” zinvol om alle neuzen binnen het team weer dezelfde kant op te laten wijzen. Vaak een inspannende dag die tot nieuwe inzichten leidt. Om het maximale hieruit te halen kan het een goed idee zijn de inhoudelijke discussie af te wisselen met een creatief intermezzo.

Zo werden wij benaderd door een onderneming werkzaam in de werving en selectie branche. Binnen organisaties zoals deze is een goede samenwerking tussen de filialen van groot belang. De insteek van de dag was visueel duidelijk te maken dat de vestigingen weliswaar zelfstandig opereren maar daarentegen ook heel duidelijk deel uit maken van een groot geheel.

Wij hebben alle 10 medewerkers een individuele opdracht geven waar zij die middag aan gewerkt hebben. Aan het einde van de ze workshop hebben wij de resultaten samengevoegd tot 1 gezamenlijk resultaat. Het eindresultaat symboliseert dat je door individuele krachten en kwaliteiten te bundelen tot een verbluffend eindresultaat komt.

Geïnspireerd door deze verhalen?
Neem contact met ons op voor nog meer voorbeelden uit de praktijk. Velen gingen u voor, en maakten bijvoorbeeld een schilderij, moodboard, lunchtafel en nog veel meer. Ook voor u maken wij graag een passend voorstel. Interesse? Stuur een mail naar demiks9000@gmail.com of bel 06-150 61 659